Foto's zijn gratis te downloaden via Flickr. Klik bij de gewenste afbeelding rechts onderin op downloaden.

Nabestellen

De foto's bevatten een watermerk, dit om misbruik van de foto's te voorkomen.

Liever een foto zonder watermerk? de foto's zijn na te bestellen tegen een vergoeding van €7,49 per foto.


Hoe?

Stuur een bericht naar [email protected] vermeld hierin uw naam en gewenste foto nr(s), na ontvangst van uw bericht krijg u een bevestiging met daarin een betalingsvoorstel. Na betaling krijgt u de foto(s) per mail toegestuurd.

over.

Gijs Verdick was een getalenteerde neo prof uit onze streek die dagelijks zijn trainingsrondes deed, zowel verhard als onverhard en vaak in de Achterhoek.
Hij genoot van de fiets en van het avontuur dat het fietsen hem bracht. Gijs begon met fietsen bij wielervereniging de Keiaosers in Keijenborg en was later ook lid van LWC de Paaschberg.
Gijs reed voor het Kanjers voor Kanjers cycling team en reed als neo prof bij Piels cycling team. Gijs is in mei 2016 op 21 jarige leeftijd overleden.

In navolging van Gijs laten wij je genieten van de landschappelijke schoonheid van de Achterhoek met ‘de Strade Bianche van de Achterhoek – de Gijs Verdick Memorial.
Dus doe mee aan de eerste editie van de Strade Bianche van de Achterhoek -SBA- !

De opbrengst van de SBA zal gaan naar ‘Kanjers voor Kanjers’, een van de ploegen waar Gijs Verdick koerste. Kanjers voor Kanjers levert een bijdrage aan projecten die het welzijn van het kind bevorderen. De stichting zet zich in voor projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt. www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl